4 июн. 2009 г., 22:42

4.06.2009 

  Поэзия » Белые стихи
1066 0 1

Искам да те имам.
Искам да съм всичко.
Искам да ме снимаш...
гола...полутвоя, полуничия.
Не искам да ме питаш,
не искам да говоря,
а само да мълча.
Искам да се скитам.
Искам да съм вятър.
Искам да се родя отново
в друг объркан свят.
Не искам да ме имаш.
Не искам да ме виждаш,
не искам да ме чуваш.
Искам да изчезна.
Искам да съм огън
и пожар безкраен.
Не искам да те паля,
не искам да боли.
Искам да остана.
Искам да си ида.
Искам да съм края
и началото на всичко...
Искам да съм тук.
Искам да съм там.
Искам да съм крал
и кралица бясна...
Не искам да съм роб,
не искам да съм звяр...
Не искам да съм теб.
Искам само мене си да бъда!

© Катя Михайлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??