25 окт. 2012 г., 14:45

* * * 

  Поэзия
392 0 0

Среднощни вълнения

раждат вечни игри,

цял ден си мислиш

за това, което е останало

в нощта непреживяно,

цял ден си мислиш

за това, което си изпуснал,

и забравяш, че трябва да дочакаш

мига на ПОЛУНОЩНИЯ КОПНЕЖ.

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??