6 мая 2009 г., 15:31

******* 

  Поэзия » Другая
615 0 1

Нещо искате ли?

Тези думи след разходката във парка

след слънцето, дъжда, във пролетния ден

след чувството на самотата -

и минала, и бъдеща, и настояща...

Нещо искате ли?

... да, а мислех, че за мене,

мислех си, че моя само е тъгата,

но върви, върви нататък

плах, смутен, треперещ цял,

като гласа на бедното дете.

© Антоан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • След разходката в парка...не!Страхотно е !
Предложения
: ??:??