В цялото безсмислие
отново се опитваш
над всичко да се издигнеш,
а смалява те една
дребна илюзия,
една малка лъжа,
в цялото безсмислие
пак се питаш
защо стана точно така,
питаш се,
докато отговорът
спокойно плава
край теб.
© Мария Все права защищены