Гледам старите снимки,
превърнали времето в спомен.
Мигове толкова близки,
а всичко е вече различно.
Да върна времето, как искам!
Дала бих всичко!.
Усмивката, ръцете, краката -
много ми липсват!
Всяка есен листата окапват
с надежда, че пак ще поникнат.
Хората със съдбата си
трябва просто да свикнат!
© Василка Ябанджиева Все права защищены