За няколко дни ми даде всичко, за което мечтах,
подари ми мечти, от които бях щастлива.
Започвах да обичам... сега го осъзнах,
но се оказа любов горчива!
Изгубих те, а дори не съм те имала,
на романтика фалшива отдадох се без страх...
И този образ, който в култ съм издигала,
не ме позна такава, каквато всъщност бях!!!
© Брияна Все права защищены
и ще бъдеш единствена за някой,
който ще те обича истински.
Поздрави от мен!