Някъде в тъмното,
там в тишината...
в бъдеще незнайно
чакаш ме ти.
Чакаш ме, търсиш ме
да ми покажеш,
че можеш да сбъднеш
моите мечти.
Как ли изглеждаш?
Къде ли живееш?
Съдбите си ще разберем...
Как ще се срещнем?
Какво ще си кажем?
Животът какво ще ни поднесе?
Но аз знам след всички
спомени мои,
след всички сълзи и мечти...
Ти някъде чакаш ме, мили,
да забравя за всичко,
от което боли.
© Мира Все права защищены