Такова
Думата, с която всеки
ще намери пътя преки
до коя да е такава,
за момента във забрава.
Тераса
Българинът е с нагласа
все да разширява.
Тъй дори квадрат тераса
той го остъклява,
а после безспорно
човечецът смята,
за да е просторно,
да срути стената
и за сметка
на салона
няма гледка
от балкона.
Трагедия
Туй, което става
с нашата държава –
кадърните хора
на запад работят,
а тез’ за затвора
живота ни водят.
Туба
Съдът необходим
на всеки проф. шофьор
останал невидим
(без GPS надзор).
Тройка
Оценката, която дава
този, който преподава -
или по сигурна заслуга,
или за някаква услуга.
© Марин Цанков Все права защищены
че изпуснал си ти - тиква!