вагон-ресторант
два пътя се пресичат
пред чаша вино
*
Чувствата
са пътят.
Мислите
са само спътник.
*
всеки избор
е илюзия
за сигурност
*
Надежда съм.
И осъзнавам,
че съм винаги последен избор.
След мен
идват всички други.
© Надежда Тошкова Все права защищены