да се блъснеш в страховете си,
за да видиш колко са нищожни,
но колко способни...
и пак в очите ти съзирам го,
ти не можеш да погледнеш
чисто, искрено, непоколебимо,
затова ме гледаш с болка,
затова грешиш отново
и отново,
затова
твоят свят се руши,
затова се опитвам да го съграждам
© Мария Все права защищены