Добре дошли
в моя свят.
Добре дошли,
ръка протягам.
Приветствам Ви
с усмивка блага,
добре дошли...
Вземете си от него,
предлагам всичко:
клонки от Цветя,
Крилати динозаври,
Оранжева трева...
Добре звучи,
но нереално.
Добре дошли!
Не ви харесва?
Оставете.
... И без това не съществува.
© Елмаз Все права защищены