11 авг. 2012 г., 14:16

* * * 

  Поэзия » Другая
719 0 0

Пак трия сълзи,

напират в очите ми.

Все гледам назад.

Вървя напред с обърнати

към теб очи… със сълзи.

Опитвам се да избягам от мъката,

а сякаш все повече потъвам в нея.

Не можеш да ме разбереш -

ти нямаш сърце,

аз вече нямам очи.

© az Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??