12 февр. 2015 г., 10:54

* * * 

  Поэзия » Любовная
669 0 0

Не, не съм перфектна любов,
викам, ревнувам, чупя и блъскам.
Не, не съжалявай, любов, че си ме изпуснал.
Не съм скромна любов - много мъже изгорих със жарта си.
Аз съм онзи паралелен живот, който сънуваш в съня си.
Но аз вече не съм тази, която сънуваш, сега съм жена и любов, за която да съжаляваш не си струва.

© Нона Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??