21 дек. 2010 г., 14:13

****** 

  Поэзия
580 0 1

Ха, хванах те!

Видях те, че плачеш.

Вече знам, че не си робот.

Ха, видя ли!

Казах ти, че ще срутя крепостта ти.

Приеми, че не си по-различен от мен.

Сега какво? Ще бягаш ли?

Освободен от окови, но мъртъв отвътре.

Преди да дойде краят... осъзнай се!

Опустошително е да разрушаваш себе си,

а ти го правиш всеки ден.

Не вярвай, че така ще се отървеш от мен.

Ще те търся в дебрите на душата ти, ако трябва.

Сега какво? Ще бягаш ли?...

© В.К Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??