11 апр. 2013 г., 13:13

* * * 

  Поэзия
421 0 0

няма го,

а пак го чаках безразсъдно

и пак си мислех до полуда -

тука ще е...

и сега се стопявам

в безсмисленото питане

защо пак остана

някъде другаде

и защо се разминаха мисълта 

и мечтата...

за да стане по-хубаво,

когато се блъснат очите ни

и когато тръгнем

заедно някъде...


© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??