28 окт. 2012 г., 20:10

* * * 

  Поэзия
332 0 0

Хайде да погребем вече тази любов,

май отдавна ù писна от нас,

хайде да си тръгнем от нея,

май не иска вече нашето присъствие,

май не се нуждае от фамилиарните 

ни гласове, май няма нужда 

и от презрение дори,

май няма смисъл 

от усмивките фалшиви,

хайде да стягаме куфарите

и да вървим напред,

пък ако се срещнем -

добра среща,

любов...

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??