2 авг. 2007 г., 12:12

* * * 

  Поэзия
847 0 3

Срещнах го в четвърти клас, той беше нов сред нас...
 Правеше се на много велик, влюбих се в него от първия миг.
Мислех за него цяла нощ, дали е добър или лош?...
На следващия ден пак го видях, от радост и вълнение почервенях...
В часа по музика погледна ме той, но не ми се усмихна, уви.
През междучасието се запознахме, телефонните си номера разбрахме,
звъняхме си всеки ден - дали е бил влюбен в мен?!
Един ден се наложи да замина и никога не го видях,
но че тъжил е за мен от някого разбрах!

© Питър Пан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??