... Танц на светлината...
Лицето отново е обляно в сълзи.
Слънчев лъч прокрадва се
и езерото от тъга
той опитва се
да пресуши.
Сърцето плахо с надежда свири
и тътените мрачни
някак си надвива.
Светлина, облечена във вяра,
отново ще танцува!
Помислите страшни
безсилно
пред нея
ще се поклонят!
Дъга, искрящо ясна,
в тебе разцъфтява.
Кошмарът свършва...
а сърцето - дори запява.
© Вилс Все права защищены