Събуждам се сега
и чакам да те видя аз.
С усмивката си светла
утрото да озариш.
В миг да ме прегърнеш ти
и щом слънцето заблести,
да се слеем в едно аз и ти,
както слети са нашите души
и да чуеш как сърцето ми тупти,
защото в този миг си с мене ти.
© Илона Все права защищены