23 окт. 2011 г., 07:48

* * * 

  Поэзия » Другая
641 0 0

 

***

 

Обич и предателство -

вечен кръговрат.

Но дали предателят

се нарича брат?


Предателството прави ли

приятелството по-сладко,

та да кажеш после

"Извинявай, братко"?

 

Написано на 01.XII.2004 г.



© Мирела Шопова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??