Като деца, залутани в градина
от мечти, ще събираме плодовете...
Така живота ни в търсене ще мине!
Но в душите ни ще зреят букети.
Букети-рацъфтели в топли сезони.
Букети от весели и тъжни раздели.
Букети, които до смърт ще помнят
една любов:по дирите й оцелели.
© Стойчо Станев Все права защищены