Светът е тесен за подобно разминаване.
С пресечна точка шестдесет минути.
За трийсет ще се опознаваме.
И двадесет и девет – ще се губим.
Последната минута плаща глобата
на малкото ни влюбено безумство.
И колкото ни стигне – толкова.
Сега изчезвай. За шейсет секунди.
© Надежда Тодорова Все права защищены
следслучване в очите закачливо.
На любовта все кратко е и тясно
и във усмивка тайно се разлива.