В главата се търкалят спомени…
За бивши,срещи и любови.
И хаос е! Тъга отворена..
Но обещавам да го подредя!
Отляво - само лошите.
Болят - не искам да съм там…
Но колкото и да ме молите
са част от мен - и няма да ги дам.
А вдясно - най-прекрасните…
Подреждам ги по азбучен ред.
Аз, вяра, ден, детето…
Мъжът до мен. И страст по теб…
Не ме корете! Пазя всичко.
Така се научавам на добро.
Изчистиш ли ги - много мъничко
останал е във теб живот!
© Аlter Ego Все права защищены