****
Ще те накажа със мълчание,
ще бъда нежна, но и зла.
Ще бъда дяволско сияние,
но и небесна доброта.
Ще бъда тягостно страдание,
ще бъда грешна красота
и в твоето повествование
ще съм невидима тъга.
Ще бъда огнено желание,
ще бъда горда тишина.
Ще чуеш моето мълчание
в огнения порив на кръвта.© Мариета Все права защищены