***
Нямам тема, за която да се хвана,
от яд дори, аз счупих си калема,
по цял ден ме облъчват от екрана,
освен Ковид, друга тема – не́ма.
Политиците ни, внесоха ваксини,
по списък ще имунизират.
Затвориха страната тез гадини,
а болните и бизнеса, умират.
Културата отдавна се спомина,
завеси прашни, пуста сцена
народът с маски, бута се във МОЛ-а,
като в трагедия на Мелпомена.
Без теми днес сърцето ми се лута
в мракът на духовната ни яма.
Днес изкуството е „кауза пердута“,
за болните души.....
ваксина няма.
Авт. Весо: 8.02.2021г.
П.П. Не можах да му туря заглавие.
Очаквам съдействие за идеи. Помагайте!!!
© Веселин Христов Все права защищены