На този свят със мъки сме дошли
и все така със мъки ще се влачим.
Дали сме лоши или пък добри,
понякога се случва да поплачем.
Налегнати от грижи и неволи,
не трябва да забравяме кои сме
и вместо да лежим и да се молим,
сами да се опитаме да си помогнем.
© Мария Мирчева Все права защищены
Красиво!
Добротата човечна, взаимното равенство и справедливостта е спасението и свободата при определени хора,не при всички!!!