Тръгнала си да се луташ в мрака-
пак преследваш замръзнали сърца...
А те за теб са истинска заплаха...
Влюбваш се и гаснеш в самота.
С тях себе си убиваш -
Те вървят,а ти летиш.
Теб щастието те издига...
И повярвай ми, на тях ще им тежиш...
Не слизай на земята прекалено бързо-
Имаш време, млада си сега...
Търси сърца, които греят...
Летят и вярват в чудеса.
© Исс Все права защищены