4 нояб. 2008 г., 13:12

* * * 

  Поэзия » Любовная
877 0 4

Ти ли си тази която тревожи

моите мисли и трепетни нощи

ти ли се вмъкна на пръсти в ума ми

грабна дъха ми и се наложи

глътките въздух да си изпрося

капка по капка да те изпивам

и да не искам да се събуждам

и да не мога без теб да заспивам

© Идоменей Каменополски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??