5 сент. 2007 г., 23:03

* * * 

  Поэзия
948 0 1
Звездите на небето са безброй, те не са самотни като мен,
а аз те обичам повече с всеки изминал ден!
Но ти не чустваш към мен това,
това, което е любовта.
Как искам звезда да бъда,
 да не зная що е самота
и да бъда най-щастлива на света!

© Питър Пан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??