30 янв. 2019 г., 17:05

***** 

  Поэзия » Любовная
477 0 0

*****

Когато тръгнеш по Пътя
винаги оставяш следи.
Някъде цвете настъпиш,
убодеш се и после кърви.
На една драка оставяш
парче от сърце да виси.
Мислиш си - 
ще го забравиш
и някога ще се възстанови,
Но някой вижда следите
и тръгва неусетно по тях.
Събира сърцето разбито
и посипва тъгата със прах!

© Слава Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??