12 апр. 2008 г., 00:22

*** 

  Поэзия » Философская
615 0 7

*    *    *

Поезийо, о, майчице добра,

ти даваш на многочислените си деца -  богоизбрани

твоя кръст до край да носят,

макар че все поетите са неразбрани...

© Весела Славова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??