И най-меланхолично
е вечер, когато и
най-мрачните мисли
не спят.
И най-тежко и
трудно е
щом големите думи
в главата ехтят.
И най-малък се
чувстваш, когато
размиват се буквите
дребни.
И най-самотен
си щом
твоите чувства са
никому потребни.
© Евгения Все права защищены