Ти уби моята душа
и погълна я нагло, самота,
ти сърцето ми на прах разби
и в мрака тихо ти го скри.
Сълзите ми нахално ти изпи
и остави празни моите очи.
Наивна бях и светът за мене беше ти,
но ето, че разби го ти, както всеки друг е правил и преди.
© Йолина Йорданова Все права защищены