Ще се срещнем някой ден в ада,
когато облаци в лазура не летят.
И ще се целуваме тогава,
докато телата ни горят.
Ще останем заедно вовеки,
дори когато се превърнем в прах.
Ще бъдем от страстта обзети
дори в самия ад...
© Иван Галчин Все права защищены