27 февр. 2016 г., 09:59

... 

  Поэзия
381 0 0

 

първият път
когато си тръгна
ми стана мъчно за кифлата с шоколад
която ми купи
вторият път кратата ми не стигаха педалите на новото колело
нямах търпение за трета среща
на четвъртия път ме нарече твой приятел
последният път ме изпрати със сълзи
които не разбрах
а вчера аз те изпратих 
за последно
със сълзи 
които не видя

© Кати Петкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??