Плача за тебе
Плача за тебе и никой не вижда
как сълзи се стичат по мойто лице
и как любовта като буря приижда
и колко много болка има в моето сърце.
Плача за тебе и никой не пита
колко разруха има във мен.
И как любовта като птица излита
и чакам я въпреки туй ден след ден.
Мисля за тебе, а спомен изгарящ
се сгуши във мойта душа.
И времето бяга, като огън догарящ
и всичко отива си - в мене тъга...
Искам да върна дните предишни,
които да топлят мойто сърце,
искам да махна всичко излишно
и само ти оставаш...
... докато и любовта умре...
© Стамена Боева Все права защищены
Поздрав!6+