Радост изхлузва
каишката на тъга,
развързва мига.
...
Вяра целува
напуканите устни
на съмнение.
...
Пияна рима
припада в нозете
на гордия стих...
...
Лудо препускат
по магистрала–мисъл
чувства без колан...
© Веселка Стойнева Все права защищены
по магистрала–мисъл
чувства без колан...
!!!!!!!!