Раздялата е малка смърт,
една бръчка в челото на дните...
един пресъхнал слънчев лъч.
Не мога да пресмятам чувствата.
Усещам топлата вълна в сърцето.
Ала брегът пред погледа изгубва се
под кървавите отражения в небето.
© Младен Мисана Все права защищены