розата прорасна
към небето -
седмото -
и по-нагоре
и опрелестѝ го -
след което
то си прелестта дари
на всички хора
и сега са те
опрелестени
и небесни
и благословени
и си розата
лелейна
оросяват
и ѝ пеят
и я благославят
.........................................
и така
и нека
продължава -
на
ОТЕЦ - за
ОБИЧ и прослава
© Стоян Минев Все права защищены