***
Ще бъда до теб,
дори да си някъде другаде –
стига да знам,
че любовта ти към мен
не е отлетяла подобно на птица...
Да върнеш се, теб ще изчакам.
Аз мога да чакам,
Стига да знам,
че само с теб ще прекарам живота си...
Ако кажеш, че и ти ще бъдеш там,
във Вечността,
ще те дочакам...
Аз мога да чакам вечно...
януари 2021 г.
© Живодар Душков Все права защищены