позволявам ти
да проникнеш в мен
да ме похитиш
като поредното
торнадо в живота
м
и
да подредиш
обиците
злато и сребро
б
ро
н
з
да целуваш
онези места
които крия
които не позволявам
наяве да излязат
позволи на мен
да не си
принадлежим
от дъжд на вятър
да си разрошваме коситеда не гасиш
с в е щ и т естрах ме е
че дори
в тъмното
няма да те има
© Любослава Пиринкова Все права защищены