20 июл. 2011 г., 17:58

* * * 

  Поэзия » Любовная
603 0 2

Приюти ме в твоята душа,

дай ми от искрицата на твоето сърце,

вдъхни ми капки от твоя живот,

подари ми росата на твоите сълзи.

Слей ме с твоето желание,

докосни ме до твоята страст,

обречи ме на красивото с теб.

Носи ме на вълните на твоето ухание,

спохождай сънищата и мечтите ми,

целувай не мен, а същността ми.

Откривай ме и преоткривай

във всичко, до което се докоснеш.

Изпивай ме с погледа,

от който не искам да избягам.

Просто ме живей!

© Живка Паскалева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??