По стъпките ще те позная, моя Истино.
Във пазвите страхливо криеше се,
когато трябваше най-вече ти.
Ще видя на опашката лъжата,
ще блеснат във очите ми сълзи.
На зло строшава се главата,
но от лъжите ми горчи.
(15-16 май 2008г. - след премиерата на Найден Найденов - Хипо - в Балабановата къща)
© Весела Славова Все права защищены