Сърцето ми трепти,
щом към мен погледнеш ти.
Една усмивка стига
и настроението ми се приповдига.
Когато минеш покрай мен,
хващаш сърцето ми във плен.
И да не мога да те имам,
ми стига само да те виждам.
И ден след ден към теб
да усещам любовен трепет.
© Десислава Никова Все права защищены