5 апр. 2015 г., 19:24

  Поэзия
412 0 1

Изтичаме и стапяме се в плът

Забиваме пирони във небето

Не гарвани очите ни кълват

а червеи дълбаят във сърцето

 

Самотни тичаме с разперени ръце

Пред другите си криеме лицето

Сломени падаме с прекършени криле

Забиваме пирони във небето

© Атанас Панчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??