29 апр. 2012 г., 01:02

* * * 

  Поэзия
648 0 4

Ти ще ме чакаш, знам - ще мине време празно,

ще се изострят възприятия и стръвни рани.

Но купища въпроси ще измрат в зачатие,

щом бентове се срутят и изплуват дънни - тайните...

© Веселин Динчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??