Заслушай се в шепота на вятъра.
Ще чуеш музиката на цигулки.
Тъгата е емоция пречистваща -
да блеснат радостни гъдулки.
Загледай се в шедьовъра на бурята.
Ще видиш светещи картини.
Разрухата ни дава пътища -
да посадим зелените градини.
Танцувай със дъждовни капчици.
Сълзите никога недей преглъща.
Причина за трапчинки щастие -
усмивката, която ги прегръща.
Повярвай в невъзможното,
което искаш тайно нощем!
Превърни го във реалното,
което влюбено е в тебе още!
© Цветето Б. Все права защищены