19 авг. 2007 г., 01:01

*** 

  Поэзия
611 0 0
Можем ли да слеем съдбите си,
ако слеем телата си ?
Ако е така  - добре, твоя съм!
Нека чрез тялото си ти подаря душата си,
нека чрез действията ми
откриеш чувствата ми!
Твоя съм, какво чакаш още ?
Вземи ме...

© Албена Купенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??