Светло момиче,
сърцето ми се пълни
да открия каква
чиста душа носиш...-
пееше нежно морето...,
в същия миг
момичето играеше си
с пясъка и вълните му...
докато морето
рисуваше сърцето и,
а тя оцветяваше неговото...
само със изпята усмивка...
и полъх на изпратена
като писмо целувка...
а във миговете им...
песните на двамата...
зовяха лъчите
на слънцето, което ги
обгръщаше в прегръдка...
© Лили Вълчева Все права защищены