16 нояб. 2012 г., 13:42

* * * 

  Поэзия
475 0 1

                                             VIP BROTHER CLINIC

                                          Какво продуцират, какво аплодират?!

                                   Тук може и ти да станеш звезда.

                                   Ако успеят да те зомбират,

                                   с възторг ще те гледа цяла страна.

                                   Зловонни газове безпардонно ще пускаш,    

                                   ще пееш, нагазил в кравешко ако,

                                   ще пиеш и псуваш, ядки ще хрускаш,

                                   ненки ще друсаш пред камера яко.

                                   Чаровният водещ жестикулира:

                                   Гласувайте, моля Ви, TV маниаци,

                                   за едни - келепира,з а вас е сеира...

                                   Кой е най-VIP сред тези "юнаци"?

                                   Изгониха, ГОСПОДИ, едната лезбийка,

                                   другата рече: Народът е тъп...

                                   Ще се напия от мъка  с анасонлийка,

                                   толкова сълзи и мирова скръб.

                                   Странни са нравите, трудно е времето,

                                   пудрят ти мозъка, виждаш мираж,

                                   не си почесвай учудено темето,

                                   всичко е див ажиотаж.

© Красимир Кунчечв Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??